Un corp sanatos, intr-o minte sanatoasa!

De ce barbatii nu se complexeaza cu +10 kg, iar femeia face criza la fiecare 100 gr adaugate?

Cind zic barbati, nu ma refer la cei care au accesorii mai dragute ca femeile. Un barbat nu se gindeste sa manince ceva dulce dimineata si nu seara, dar se gindeste cite bucati de eclere la sigur vor fi deajuns, chiar si dupa bere. Femeia, chiar si cea care nu recunoaste(NU EXISTA femeia care nu are pretentii la exteriorul ei, interiorul e mereu ok, eu sunt cea mai intreaga la minte din grupul nostru), mereu ii pare rau dupa ce a mincat niste paine proaspata cu unt, dupa ora 6. Se zice ca trebuie sa te iubesti asa cum esti, sa fii multumita de tot ce te inconjoara si sa iubesti ciripitul pasarilor dimineata, bla, bla, bla self esteem bullshit. Eu m-as iubi mai mult cu minus 10 kg. Ma iubesc si acum, dar uneori, des imi zic ca sunt o lasa si nu pot sa schimb ceva. Cica daca exista o armonie dintre corp si suflet, ap asta ii ideal, dar daca exista brinza topita “armonie” peste carnea de porc, atunci asta e beaka.

Si sunt zile cind te gindesti, da mie asta imi trebuie? Sa lupt incontinuu cu imperfectiunile corpului, care tot eu mi le-am creat, imaginat, sa ma trezesc cu gindul ca azi inlocuiesc cafeaua cu ceai verde si dupa 6 ma duc la alergat. Oricum ajungi sa bei acea cafea, care devine latte cu 2 de zahar si dupa 6 vine Galea la tine cu niste prajituri de casa, da fara grasime.

Dupa o lupta singeroasa intre solduri mari si “eu si asa ma iubesc”, am inceput sa fac bicicleta. Maninc si fac sport. Cintarul sta pe loc si inima mea bucura. Uneori cind fac cum zice modul sanatos de viata, arata si minus ceva acolo. Dar cel putin acum nu ma mustra constiinta ca stau si stau si dupa ce stau mai beau un ceai cu ceva dulce.

Totusi e important sa fie capul impacat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s