Femeia care citeste prea mult cosmopolitan

Atunci cind femeia incepe sa creada in emancipare, eu pot totul si am un dildo nou, barbatii isi cumpara primul fond de ten.

Si unde e fetita cea zglobie cu parul de aur, tinara cu solduri gustoase si femeia care cocheteaza si viseaza in plina strada? Aceasta s-a trezit intr-o dimineata, a citit o pagina dintr-un bestseller psihologic, scris de o baba cu o suta de pulovere la fel, si si-a zis ca ea va cuceri azi lumea, singura ! Nu se contrazice ideea ca femeia nu poate fi de succes si nu poate fi presedinte intr-o zi, uite la Ms. Clinton, maine, poimaine o vezi in scaunul lui Obama. Se poate, dar, tot femeia puternica a inventat barbatul slab. Barbatul care, dupa parerea ei, nu e mujic, o pune intr-o lumina favorabila, astfel nota de sine, creste ca drojdia bunicii.

Si vine Ana acasa, dupa ora 10 pm, casa pustie, nici pisica nu are, in frigider doar gheata si plina de satisfactie adoarme singura. Si uneori, foarte des, vrea un barbat la care sa strige, s-o cuprinda, s-o salveze. Dar nu, eu si colectia mea de Jimmy Choo vom salva lumea.

Se presupune ca femeia dupa 30 ani capata experienta si plus e inca tinara si sinii nu ajung la buric. Daca toate aceste calitati ar ajuta-o sa gaseasca un echilibru intre suflet, cariera, barbati si viitor ar fi ideal. Dar atat timp cit ideal este doar scenariul unui roman bine-bine vindut, ramine doar de infruntat realitatea.

Cind te apuca gindul ca nimeni nu e destoinic de tine, spala frigiderul, aranjeaza-ti chiloteii dupa culoare si vezi cum mintea se lumineaza si tu esti super femeia din linga barbat !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s