Eu nu-s de asta

Sunt careva reguli care, sper eu, le urmeaza fiecare domnisoara: lengerie curata in fiecare zi, parul murdar se poarta doar o zi si in fiecare luni incep un mod sanatos de viata.

Si sunt alte o mie de reguli care stau sub regula “eu nu-s de asta”.

Un mic exemplu la afirmatia de sus ar fi – eu nu vreu ca el sa aiba masina, important sa aiba suflet mare si sa ma iubeasca. Traducere: e foarte de dorit sa aiba masina, apartament in novostroi si scula lucratoare. Daca nu are aceste lucruri, stau cu el, pina gasesc unu care le are. Iar faza ca le facem impreuna, la bine si la rau alaturi, merge pina la 30, dupa, fiecare tre sa aiba niste de zestre.

Eu nu-s de asta, e atunci cind: eu nu fac sex la prima intilnire, eu stiu masura la alcool, la mine toate prietenele sunt de treaba, da eu chiar “tare bine ma impac cu mama iubitul”, eu las barbataul sa fie capul familiei, desi aduc de 3 ori mai multi bani ca el, eu niciodata nu maninc junk food, eu nu privesc reality show-uri, eu nu am fumat niciodata, eu nu cint karaoke la petrecerile coorporative, eu nu o sa-mi alint copilul, eu nu o sa ramin insarcinata pina la 25 (fac cariera) si desigur eu nu fac sex oral (tu si??).

O femeie va incerca mereu sa se arata intr-o lumina cit mai favorabila, sa aiba mereu un secret murdar, sa ascunda numarul de parteneri sexuali, sa ascunda culoarea parului natural, ba chiar sa poarte lengerie de strins burta sub rochie, doar ca sa para mai slaba. O femeie greu se descopera si vrea mereu sa fie ca tazul de brinza-zagadocinaia, dar o data si o data, va trebui sa o faca, daca va gasi pentru cine.

Leave a comment