kind of a story

Ea nu isi contura sprincele cu creion. Uneori le mai aranja cu miina uda, dupa dush. Aveau forma naturala conform cerintelor din ultimul Vogue.

Azi a imbracat fusta lunga maro si unicul tricou curat. E abia Joi, iar loundry day avea sa fie abia Luni. Noroc ca avea 8 perechi de underwear. La micul dejun si-a prajit 2 oua in tigaia din care venea mirosul de becon, prajit ieri. Chiar daca cineva i-a zis ca fructele mai bine sa fie o mincare aparte, a mincat si un mar, ca sa mai distruga din gustul de ulei. Ieri plouase si sandalele ei stateau murdare si aruncate in colt, le sterse in graba in timp ce se uita dupa un elastic prin casa. As usual, si-a prins parul in timp ce cobora cu liftul. In transport, tinarul de linga ea, a citit o pagina din kindle-u sau. Mirosea a tigara, proaspat terminata inainte de a se urca in troleibuz.

Ajunsa la lucru si-a facut o cafea trei in unu, pe care desigur a baut-o doar pe jumate, si-a amintit ca defapt nu ii place asa bautura. 3 pahare de apa mai tirziu, lucru deja era interesant. La pauza a avut o chifla cu magiun, doua defapt si un ceai negru, care l-a baut pe tot, iar la sfirsit a mai turnat niste apa fierbinte peste pachetelul din cana. Azi primise salariu, deci ii zimbi sefului cind acesta o saluta linga lift seara.

In drum spre casa, si-a deschis din nou cartea electronica si fetele din jur disparuse. Un miros proaspat de tigara o trezise incet din calatoria imaginara. Dimineata nu observase ca el are tenisii murdari de la ploaia de ieri.

Ajunsa acasa isi pregati niste pasta cu unt. Dupa ce termina de citit penultimul capitol, un miros usor de tigara intra prin geam. A strins hainele de aceasi culoare maro, si masina de spalat se porni pentru 30 minute.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s